Nová kamera SONY ZV-E10 II - klikněte zde

Alpha Day (Jaro) v Sony Center - 11.6. 2024



(Aktualizováno 10.6.)

Zúčastněte se SONY Alpha Day (Jaro) a vyzkoušejte si focení portrétů s umělým trvalým osvětlením. Naučte se techniky profesionálního osvětlení a komunikace s modelkou, abyste dosáhli perfektních výsledků. Akce se koná v blízkosti naší prodejny, kde si můžete vyzkoušíte nejnovější techniku ve workshopech vedených zkušenými fotografy Honzou Tichým a Davidem Kašpárkem.

Kdy a kde se akce koná?

SONY Alpha Day 2024 (Jaro) proběhne v blízkosti prodejny Sony Center v Českých Budějovicích v úterý 11. června 2024 od 11.00-16.00. Focení bude probíhat v industriálních prostorech 5 min chůze od prodejny.

Účast na akci je bezplatná a je třeba se registrovat.

 

Kde zaparkovat

Parkování zdarma je možné přes ulici hned vedle prodejny na velkém parkovišti.

Jak se k nám dostanete - trasa

https://maps.app.goo.gl/utXy34hoVsQ9LCH68

Co je pro návštěvníky Sony Alpha Day připraveno?

Během akce SONY Alpha Day proběhnou dva workshopy s Honzou Tichým. Na prodejně bude po celou dobu k dispozici David Kašpárek, který zvládne odpovědět na všechny dotazy. Účastníci workshopu si přinesou vlastní SD karty a občanský průkaz pro zaůjčení techniky.

Portrétní workshop

Vyzkoušíte si focení s modelkou v industriálních prostorech. Workshop zahrnuje focení s trvalým umělým světlem a kouřostrojem pro vytvoření dramatických efektů. Honza vysvětlí vše potřebné, jak vyfotit skvělý portrét, jak komunikovat s modelkou i čemu se vyvarovat. Fotit je možné buď na vlastní techniku, či na zapůjčenou včetně špičkových objektivů G Master.

Vaše dotazy směřované na techniku a nastavení můžete ihned konzultovat.

Testování techniky

Budeme mít široké spektrum techniky na vyzkoušení. Oblíbená těla A7R V, FX3 nebo A6700, objektivy 50F14GM i 70200GM II. Můžete se těšit i na A9 III a objektiv FE 300F28GM.

 

Časový rozpis akce

11:00 - Zahájení akce

11:30 - 13:00 První workshop (portrét)

  • volná kapacita 1

14:00 - 15:30 Druhý workshop (portrét)

  • volná kapacita 1

16:00 Konec akce

 

Co si od nás odnesete?

Každý účastník získá slevu na nákup techniky SONY na naší prodejně (neplatí pro SEL300F28GM, SEL400F28GM, SEL600F40GM a Cinema objektivy).

Na koho se můžete těšit?


Jan Tichý | Instagram, Facebook
Honza se zaměřuje především na fotografování svateb, portrétů, architektury a města. Jeho specializací jsou pak postupy, při kterých využívá staré manuální objektivy určené pro kinofilmové přístroje. Díky této technice začal spolupracovat se společností Sony, pod jejíchž hlavičkou uskutečnil celou řadu workshopů.
Fotograf a filmař David Kašpárek má rozdělenou svou práci přesně na půl. Jednou částí se věnuje video tvorbě a druhou půlku zas věnuje fotografování. Stylizuje se hodně na opuštěná místa a urbanistické nomádství. Ke své práci si vybral Sony zdůvodu variability mezi filmováním a fotografováním.

David Kašpárek | Instagram, Facebook


Pro účast prosím kontaktujte koordinátora eventu na email marek.sauer@ellexgk.cz,
napište na Instagram, nebo na sebe zanechte kontakt na chatu vpravo dole. Těšíme se na Vás!